Další dobroty z kategorie Kvalitní čokoláda
Čokoláda do fontány – bílá 200g
Bílá čokoláda v peckách se zvýšeným obsahem kakaového másla je určena především pro čokoládové fontány k přípravě fondue.
Použít ji můžeme také na výrobu čokoládových pralinek a dalších cukrářských dekorací.
Čokoládu rozpouštíme při 40-40°C, necháme ji krystalizovat při 26,5-27,2°C. Pracovní teplota je 28,7°C.
Složení:
cukr, kakaové máslo 30%, sušené MLÉKO plnotučné, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkový extrakt.
Výrobek může obsahovat stopy ořechů. Uchovávat v suchu do 20°C.
Hmotnost: 200 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 25097 kJ / 603 kcal
tuky 43,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 27,4 g
sacharidy 46,3 g / z toho cukry 45,6 g
vláknina 1,8 g
bílkoviny 5,1 g
sůl 0,15 g