Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits

Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits   Skupinová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru ovoce s obličeji... více informací »
Silikonová forma na čokoládu
282 Kč
Ověřit dostupnost
Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits   Skupinová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru ovoce s obličeji...

Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits

 

Skupinová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru ovoce s obličeji (ananas, jahoda, hroznové víno, třešně, banány).

 

Pro výrobu chutných pralinek doporučujeme použít kvalitní pravou čokoládu z naší nabídky.

 

Rozměr celé formy: délka 24 cm, šířka 11 cm, výška cca 1,5 cm

 

Rozměry jednotlivého ovoce:

ananas 3,8 x 2,2 cm

jahoda 3,5 x 2,5 cm

hrozny 3,5 x 1,3 cm

třešně 3,6 x 3,1 cm

banán 4 x 2,7 cm

 

Celkový objem formiček 91,2 ml

Počet kusů ve formě: 15 ks 

 

Forma na čokoládu Choco Fruits

Pracovní postup:

Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven.

Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven. Naplněné pralinky po celém povrchu formy otřeme špachtlí, abychom se zbavili přebytečné čokolády, formou na prkénku lehce poklepeme o pracovní desku, aby se uvolnily případné vzduchové bubliny a necháme v chladničce, či mrazničce ztuhnout. Po zatuhnutí opatrně vyklopíme.

Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits obal

 

Často hledaný produkt Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits od spolehlivého výrobce Hospodynkam.cz lze zakoupit u nás za mimořádně nízkou cenu. Zrovna nyní za cenu 282 Kč.