Transfer folie na čokoládu Kaleidoskop

Transfer folie na čokoládu Kaleidoskop   Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.   Složení... více informací »
Transfer folie na čokoládu
Transfer folie na čokoládu Kaleidoskop   Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.   Složení...

Transfer folie na čokoládu Kaleidoskop

 

Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.

 

Složení potisku: kakaové máslo, cukr, odtučněný kakaový prášek, barvivo (E100, E163), kakaová pasta, barvivo (extrakt ze spiruliny, koncentrát z ředkvičky, černého rybízu a jablka).

Podklad: polyetylen

Rozměr: 40 x 25 cm

Motiv: barevné trojúhelníky (hnědé, černé, žluté)

Balení obsahuje: 1 kus fólie

Uchovávat v chladu (16-20°C), suchu a temnu

 

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C – dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii – vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary – nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  2367 kJ / 571 kcal

tuky  47 g / z toho nasycené mastné kyseliny 29 g

sacharidy 32 g / z toho cukry 28 g

bílkoviny  3 g

sůl 0,6 g

Diskontní produkt Transfer folie na čokoládu Kaleidoskop od populární značky Hospodynkam.cz jde nakoupit právě nyní za outletovou cenu! Výhodně teď u nás za 72 Kč.