Transfer folie na čokoládu Mojito

Transfer folie na čokoládu Mojito   Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.   Složení potisku:... více informací »
Transfer folie na čokoládu
Transfer folie na čokoládu Mojito   Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.   Složení potisku:...

Transfer folie na čokoládu Mojito

 

Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.

 

Složení potisku: kakaové máslo, cukr, barvivo (E171, E102, E104, E133, E110, E172), nízkotučný kakaový prášek.

Upozornění: barvivo E102, E104, E110 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

Podklad: polyetylen

 

Rozměr: 40 x 25 cm

Motiv: zelené a žluté citrusy

Balení obsahuje: 1 kus fólie

Uchovávat v chladu (16-20°C), suchu a temnu

 

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C – dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii – vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary – nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  2330 kJ / 560 kcal

tuky  40 g / z toho nasycené mastné kyseliny 35 g

sacharidy 50 g / z toho cukry 50 g

bílkoviny  0 g

sůl 0 g

Zlevněný produkt Transfer folie na čokoládu Mojito značky Hospodynkam.cz jednoduše můžete pořídit zrovna dneska až neuvěřitelně levně! Momentálně k dispozici za 65 Kč.