Transfer fólie na čokoládu – noty tmavé

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem tmavých not o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza,... více informací »
Transfer fólie na čokoládu
Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem tmavých not o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza,...

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem tmavých not o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172

Podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C – dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii – vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary – nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

Akční výrobek Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé s osvědčenou značkou Hospodynkam.cz snadno seženete aktuálně až neuvěřitelně levně! Aktuálně za super cenu 57 Kč.