Vánoční kapr
klasické koření na kapra se sezónní etiketou.
směs koření na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření na kapra můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i na pokrmy z hub nebo zeleniny.
Při smažení kapra můžeme použít koření přímo na maso, tak přidat při do mouky, ve které maso obalíme. Maso získá křupavou kůrčičku a při smažení méně prská protože se vlhkost z masa neuvolňuje do horkého oleje.
Směs koření na kapra můžeme použít i při grilování kapra v létě na grilu. Tady je ideální připravit jednoduchou marinádu z rozpušťeného másla, citronové šťávy, koření na kapra. Filety z kapra osolíme, opepříme, dáme na gril a dvakrát, třikrát potřeme marinádou.
Složení: česnek, kmín, sůl (15%), koriandr, paprika, pepř, kurkuma, pomerančová kůra, rozmarýn.
Sáčky
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.