Zdobící špičky JEM 16T+17T
Trezírovací cukrářské špičky jsou vhodné ke zdobení cupcaků. Jednoduchá manipulace při aplikaci krému – stačí vytlačovat krém a otáčet rukou vlevo, vpravo. Získáme tím nadýchané zdobení s volným místem uprostřed, které následně dozdobíme za pomoci jiné špičky.
Rozměry
Délka špičky 16T: 6,3 cm
Dolní průměr špičky 16T: 3 cm
Horní délka špičky 16T: 2,5 cm
Délka špičky 17T: 5,7 cm
Dolní průměr špičky 17T: 2,9 cm
Horní délka špičky 17T: 2 cm
Materiál: potravinářský plech
Pracovní postup:
Špičku vložte do cukrářského sáčku, naplňte sáček máslovým krémem. Sáček držte kolmo ke zdobenému povrchu. Zdobte tak, že pootočíte rukou vždy vlevo a vpravo – rotujte. Tím se vytvoření bohaté zdobení. Po ukončení rotace zvedněte špičku z krému. Uprostřed zůstane volné místo na dozdobení (pomoci si můžete jedlým sypáním, či jinou zdobící špičkou)