Ruby čokoláda máčecí 200g
100% belgická čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla je určena k namáčení nanuků, k polévání cukroví, zákusků, dortů nebo dezertů.
Její nespornou výhodou je její vysoká fluidita, která zaručí snadné namáčení výrobků. Díky vysokému podílu kakaového másla se doslova rozpouští v ústech a při skousnutí křupne.
Tuto čokoládu není potřeba temperovat, stačí ji jen rozpustit a rovnou použít.
Neobsahuje barviva ani ovocné příchutě – vše ochucují a obarvují jen rubínové kakaové boby.
Použití:
požadované množství rozpustit při 40-45°C, použít.
Složení:
kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné MLÉKO, sušené odtučněné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor (lecitin), kyselina citronová, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaa: min. 53,6%. Obsah mléčných součástí min. 23,6%.
Hmotnost: 200 g
Uchovávat v chladu, suchu a temnu.