Ztužovač šlehačky Fissapan 100g
Směs pro stabilizaci šlehačky s neutrální příchutí je určena k použití za studena. Vhodná je na přípravu mousse (pěny), či tiramisu.
Použití: 50 g Fissapan + 1 litr šlehačky
Postup: Fissapan vyšlehat spolu se šlehačkou do požadované tuhosti.
Složení: cukr, vepřové bílkoviny, dextróza, bramborový škrob (neobsahuje lepek)
OGM: Nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Neobsahuje alergeny. Výrobek vyráběn v závodě, který zpracovává suché skořápkové plody, arašídy, ovoce, mléko a jeho deriváty, vejce a výrobky z nich, sojový lecitin, obiloviny obsahující lepek.
Balení: 100g (vystačí na 2 kg šlehačky)
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1479 kJ / 348 kcal
tuky 0 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 66 g / z toho cukry 66 g
bílkoviny 0 g
vláknina 21 g
sůl 0 g