Sandra Komplet na tmavý korpus je skvělým řešením pro každého, kdo hledá spolehlivý a jednoduchý způsob, jak připravit kvalitní tmavé dortové korpusy. Díky této směsi získáte konzistentní a profesionální výsledky, ať už pečete pro rodinu, přátele, nebo na komerční účely.
Pracovní postup:
– na dortové korpusy: 500g směsi Sandra Komplet, 300g vody
– na bábovky, beránky, aj: 500g směsi Sandra Komplet, 250g vody, 50-75g oleje
Všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Poté šleháme při maximální rychlosti 5-7 minut.
Složení:
cukr, PŠENIČNÁ mouka, PŠENIČNÝ škrob, sušená VEJCE, kakao se sníženým obsahem tuku, rýžový škrob, kypřící látky (E450, E500), emulgátory (E475, E471), sůl, stabilizátor E415, aroma (s MLÉČNOU složkou).
Skladovat dobře zavřené, při pokojové teplotě do 25°C.