Sandra Lila je tedy vynikající volbou pro každého, kdo chce své pečení povýšit na novou úroveň. Ať už plánujete oslavu, svatbu nebo jen hledáte způsob, jak oživit své pekařské dovednosti, tato směs vám pomůže vytvořit nezapomenutelné a esteticky působivé dezerty.
Složení:
cukr, pšeničná mouka, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), pšeničná vláknina, sušený vaječný bílek, sůl, barvivo E120, zahušťovadlo (E415).
Skladování:
v suchu, do 25°C.
Pracovní postup:
500g Sandra Lila, 5 vajec, 160g vody (150ml), 90g oleje (100ml)
Všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet – nabobtnat, poté protínačkou (míchací nástavec) vymícháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. Pečeme při 175 °C (horkovzduch) cca 25-30 minut (respektujeme zkušenost s vlastní troubou).
Upozornění:
na upečení vysokého korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. (Při použití 500 g směsi upečeme dort o průměru 24 cm a výšce 3 cm).